Resting face

godmorgon och oj vad tio timmars sömn gör för skallen. jag har haft sjukaste huvudvärken på senaste tid, efter ett litet huvudvärksquiz verkar det vara spänningshuvudvärk – någon med tips på vad som funkar?

igårkväll fick jag ha på mig Timmies keps för det var det enda som hjälpte, jag kan ju testa tabletter men jag undviker gärna det.


mitt huvudvärks-ansiktsuttryck förevigat på bild

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sara skriver:

  Om keps hjälper så kan det vara att du blir bländad och därav spänner pannmusklerna. Så se över ex belysning på ditt kontor och dylikt. :)

  • Jennifer Green skriver:

   Ah bra tips, jag har nämligen bytt kontorsplats sen en månad så det kan absolut vara en faktor!

 2. Jasmine skriver:

  Jag brukar massera min nacke och tinningarna plus trycka på tinningarna när jag har huvudvärk. Jag får alltid spänningshuvudvärk när jag får ont.
  Om jag har möjlighet så sover jag men det går ju inte på jobb liksom.

  • Jennifer Green skriver:

   Ja det har jag gjort med jämna mellanrum också, men jag måste massera ögonbrynen typ? Så konstigt! Ska man behöva hålla på så forever liksom, snark!

 3. Elina skriver:

  Jag ska vara helt ärlig.. botox hjälper!!

  • Jennifer Green skriver:

   Asså började googla och funderar fan seriöst på att testa om inget hjälper! ;D

 4. Elin skriver:

  Har också massa huvudvärk nu, inbillar mig att det kan vara vädret..?

  • Jennifer Green skriver:

   Ja det visade sig att fler på jobb också har fått huvudvärk plötsligt? Så konstigt! Men vår har vi ju varje år och jag minns inte att jag mått såhär innan, skitjobbigt ju för det känns som man är bakis på heltid haha!

 5. Sandra L skriver:

  Har du kollat synen?
  Annars brukar lätt träning, frisk luft, kall dusch och vila lindra mina besvär 🙏🏼

  • Jennifer Green skriver:

   Tack för tips! En tjejkompis tyckte också jag skulle kolla synen så jag ska boka in en tid, ser ju bra men kan vara att jag anstränger mig ändå kanske.

 6. Jennifer Green skriver:

  Tack för tips tjajor! <3

 7. Julia skriver:

  Jag har också fruktansvärt mycket huvudvärk och skriver nu en huvudvärksdagbok för att försöka luska fram orsaker. Jag har ingen huvudvärk när jag är ledig så det måste vara jobbrelaterat. Ibland funkar ingenting men ibland funkar det att gå till kiropraktorn, massage, vetekudden på nacken, promenad direkt på morgonen och träning! Skriv gärna om du kommer på något som hjälper dig!
  / en som är fruktansvärt trött på huvudvärk :(

  • Jennifer Green skriver:

   Men usch så jäkla jobbigt alltså! :( Läste också att man borde skriva huvudvärksdagbok så började med det idag faktiskt, hade riktigt sjuk huvudvärk hela dagen och så fort jag gick hem från kontoret och till ett event jag hade utomhus så släppte det, så jag börjar undra om det kan vara datorskärmen? Men så kommer det ibland på kvällarna ändå – kanske när jag håller på med mobilen eller kollar på tv? ÄR jag allergisk mot skärmar? haha! Asså SÅ tröttsamt.

   Tack för tips, jag delar med mig om jag hittar något som fungerar. Jag märkte faktiskt på ett möte häromdagen att jag spände och ansträngde ögonbrynen sjukt mycket, och då tittade jag liksom i ögonen på andra. Så jag undrar om det kan vara en orsak också, ska försöka tänka på det och slappna av liksom men det är svårt ju!

   • Julia skriver:

    Ja jag tror mycket kan vara datorskärmarna. Sitter också på kontor framför dator..
    men nu har jag varit hemma en hel vecka och varit sjuk och kollat mycket på mobilen & iPad & tv och inga problem alls. Det är väldigt svårt..

    Lycka till!!

    • Jennifer Green skriver:

     Jag tror verkligen det ligger något i det! För de dagar jag är ledig är huvudvärken inte alls lika extrem, har försökt att ändra till ett ”ögonvänligt” blåljus på skärmen men no difference so far. Så segt detta ju. Tack!

     • Elin skriver:

      Alltså har ni MAC-skärmar på jobbet? Jag hade det på min tidigare arbersplats och upplevde att det var såååå mycket bättre för ögonen. Mycket klarare bild typ? Be dem köpa in en begagnad om ni kör PC-skärm!

     • Jennifer Green skriver:

      Ah tack för tips! Vi har macbooks men kopplade till HP-skärmar. För jag upplever inte alls samma problem när jag sitter med bara laptopen så det kan verkligen ligga något i det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?