No cables – no problems

i samarbete med Sudio

efter alla dessa år kan det nog inte ha undgått någon att jag är Sudio-frälst när det gäller hörlurar. jag har haft alla modeller och de blir ju bara bättre för varje nytt släpp.

senast i sortimentet är deras Tolv – som jag skulle säga är en uppdaterad version av deras Nivå. en liten bluetooth-hörlur med grymt bra ljud. de har nu dubbelt så lång speltid, längre räckvidd och mycket bättre ljudkvalitét. mina Nivå har jag alltid på maxljud men dessa får jag ha på 80% för att ljudet blir för högt annars.


jag som alltid kör vita yoloade lite och tog svarta denna gång. kolla så söta de är!


laddningsasken till dessa är mycket mindre och smidigare att ta med i väskan. nackdelen med svart ask = svåra att hitta i min träningsväska då den har svart insida.


de sitter som smäck i öronen. jag har snott Timmies airpods några gånger men tycker om dessa mycket mer, hans har ju en lång pinne som går ner alldeles för långt enligt mig.

PS. tänk på så ni inte har de bak och fram som min kollega, haha.


hörlurarna finns att köpa Här, med koden juennifer15 får ni 15% rabatt på hela sortimentet. hela maj får ni dessutom en snygg tote bag på köpet!

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. N. says:

  hej en fråga, hur skapar du dina GIF? och får dom i HTML så du kan lägga upp? :D

  • Jennifer Green says:

   jag gör de i photoshop, exporterar som gif och laddar sen upp här (wordpress) som fil bara! :) har du inte photoshop eller liknande finns det en del gratisverktyg online, som giphy.com bland annat!

 2. Johanna says:

  Vad står det på din tattoo? :)

 3. Felicia says:

  Vad är det för skor? =D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?