Two hour sightseeing

vad tycker ni om min morgon?

jag försov mig lite – hann inte äta frukost – fick springa till tåget som gick 07:07 – peppade min ena syster som skrev att hon hade spytt hela natten – började må konstigt – blev kallsvettig – gick på toa och spydde på tåget – fick lite näsblod – fick lida kvar på tåget i 20 min innan det skulle stanna – hoppade av på Malmö C – köpte en vatten – väntade på tåget hem igen som gick 08:01.

magisk morgon! det sjuka är att jag mår rätt bra nu igen, men jag stannar hemma och får väl försöka trycka i mig lite frukost nu. så vet ni vart ni har mig!

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Filippa says:

  Men usch!! Krya på dig.

 2. Sara says:

  Brukar du äta frukost innan du ger dig av? Kanske kan det vara förklaringen att du ej åt samt sprang en bit? :)

  • Jennifer Green says:

   ja tror det kan vara den kombinationen, får hoppas på bättre tur imorgon då blir det minsann frukost innan ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?