My take on boyfriend jeans

i helgen fyndade jag ett par boyfriend-jeans. detta är typ så långt utanför min comfort zone man kan komma när det gäller jeans – jag vill ha de snortighta och långa i benen. men jag fick feeling trivs redan i denna modell, jag känner mig vårigt casual!


de sitter lite halvlöst/halvtight och är ankelkorta.


jag har ju lite äzz så även om jag gick upp en storlek sitter de rätt tight över rumpan.


mina kompisar hånade mig och tyckte inte inte alls att dessa räknas som lösa jeans, de ba ”wow de är lite pösiga i knävecken” haha! men för mig är detta en lös passform. de är från Tiger och finns Här.

Det här inlägget postades i /Clothing. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Elin skriver:

    Så snygg du är! 😍

  2. Sara skriver:

    🍑🍑🍑🍑👌🏼

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?