Out of office

och så var det tisdag och dags för jobb igen! hoppas ni har haft en skön påsk, jag har bara tagit det launa, tränat en massa och hängt med lite favoriter.

här har ni min långhelg i korta drag:


i fredags bjöd pappa och Camilla in till grillmiddag – vi hade fullt upp i trädgården med badminton, fotboll, frisbee och hundmys. och så grillade vi massa gott, spelade kubb, snackade och lyssnade på Danne Stråhed till sent haha. så mysig kväll.


i lördags hade vi påskmiddag hemma hos mormor och morfar. påväg hem filmade jag Timmies skor som han fick komplimanger för precis hela vår resa. en kille kom fram och ba ”Wow nice triple whites man, you kept ’em white and clean too – respect!” så jag fortsätter hypa hans skor och upprepar den meningen hela tiden haha.


i söndags latade jag mig på balkongen en stund, sen hängde jag på stan med Natta, åt glass och hade hundmys.


och i måndags var jag på brunch hemma hos Clara med Diddi, Maja och Mery. ser ni vilken nice brunch hon bjöd in till förresten? avotoast, bönburgare, croissant, sötpotatispommes och pannkakor med nutella och bär.

idag blir det Malmökontoret, fransfix och en kvällspromenad. så vet ni vart ni har mig!

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. A skriver:

    Åh vart är kjolen ifrån?! Fin!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?