Flight mode đŸ€“

igÄr hade jag en omröstning pÄ min insta story och jag skrattade lite varje gÄng jag sÄg bilden för att kolla resultatet. assÄ HUR söt Àr Timmie nÀr han sover? dör ju lite.

det blev iallafall en rÀtt jÀmn match. sÄ hÀr Àr det förresten alltid nÀr vi reser: Timmie somnar innan planet ens har lyft och jag sitter klarvaken hela resan och har tusen saker för mig för att stilla min rastlöshet.

vilken resetyp Àr ni? jag sover sÄklart pÄ nattflyg men tycker det Àr sÄ obehagligt att sova i offentliga miljöer. jag ser ofta folk pÄ tÄget som sover och vill typ vÀcka dem för jag tycker de ser sÄ utsatta ut, mÀrklig egenskap haha.

Det hÀr inlÀgget postades i /ETC. BokmÀrk permalÀnken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Zzzandra skriver:

  Team Timmie all the way 😮😮

 2. Li skriver:

  AlltsĂ„, jag vill inte somna men somnar Ă€ndĂ„ …. skitstörigt för jag har ju varit pĂ„ vĂ€g med buss till SkĂ„netrafikens bussgarage en gĂ„ng för att ingen vĂ€ckte mig vid slutstationen! Fast rĂ€tt kul nu i efterhand, haha :D

  • Jennifer Green skriver:

   hahah been there once, men dĂ„ sa Ă„tminstonde chauffören ”ursĂ€kta, detta Ă€r sista hĂ„llplatsen” innan de körde mot garaget ;D

 3. Ellen skriver:

  Somnade en gÄng pÄ tÄget i gymnasiet, blev vÀckt av tÄgkonduktören som ville se min biljett.
  Sa jag redan hade visat den.
  Visade sig att tÄget hade vÀnt och pÄ vÀg att Äkt tillbaka. HAHA

  Blev lite sen till skolan men absolut en rolig bortförklaring!

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?