Avoiding a hunger rage

jag är alltid så nojig över om jag ska gilla maten som serveras på flyget, det är fan hemskt att sitta hungrig på ett flygplan. så jag garderar mig och köper alltid lite godsaker att ha i handbagaget, och så adderar jag ibland ännu mer på flygplatsen haha.

detta fick hänga med mig igår (plus lite frukt och juice som jag köpte på flygplatsen):

naturella nötter, fruktgodis och lite sockerfria favoriter för mig som inte vågar äta socker än efter min juice cleanse. och så ett sportchoklad till Lil T.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Jennie A skriver:

    Åh, det är precis sånt där som gör att jag inte vågar flyga. Folk som måste ha nötter med sig överallt.. 😞

    • Jennifer Green skriver:

      Men usch så ska du ju inte behöva känna! Jag har varit på ett flyg där de klart och tydligt sa att det fanns en nötallergiker ombord – då stoppade de försäljningen av m&m bland annat. Hade jag haft nötter i väskan då skulle jg såklart aldrig öppna påsen. 🙏🏼

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?