If life gives you lemon, make some kind of fuity juice

i samarbete med Juica

jag är äntligen klar med min juice cleanse och jag är SÅ stolt över mig själv. min stora utmaning har inte varit juicandet i sig, utan att motstå alla jäkla godsaker som severas hela tiden. jag är ju livets gottegris och har ju ändå gått på kalas och middagar trots att jag inte fått äta. jag körde deras Nystart, du hittar alla deras juicepaket Här.

hur känns det nu?
det känns bra! jag känner mig typ klar i huvudet och väldigt lätt liksom.

höll man sig mätt?
ja. det kändes som det enda jag skulle göra hela dagarna var att dricka, så jag har inte gått runt hungrig. man får ju i sig tillräckligt med frukt och grönt.

hur smakade juicerna?
låt mig sammanfatta kort:


grön och grön 2: två olika gröna juicer. båda smakade väldigt mycket grönsaker men var helt okej. ”grön” var betydligt mer lättdrucken.


gul: den är syrlig men inte för sur och känns fräsch. den har cayenne och peppar så man känner en kryddig eftersmak men den är inte stark.


orange: jag AVSKYR morotsdricka och fasade för denna. första dagen så smakade den rätt gott ändå och jag tyckte att äpplet och fänkålen tog över smaken. men resterande dagar kände jag bara morot och hade sjukt svårt att få i mig den.


röd: denna smakar som en uppdaterad version av en klassisk rödbetsjuice. jag tror att gurkan och citronen räddar smaken lite.

vad var bra?
det känns verkligen som om jag har varit snäll mot kroppen. när jag tänker efter hur mycket skit jag trycker i mig annars så är det fan sjukt vad mycket kanelbullar och choklad kroppen bryter ner. jag har också blivit morgonpigg och slutat drömma mardrömmar?! haha, slump eller inte men jag är nöjd.

vad var dåligt?
jag blev SÅ trött på smakerna att jag knappt fick i mig juicerna de sista två dagarna, att dricka morot är fan inte gott alltså. jag tyckte även de va lite för stora (sex st halv liters) för varje juice tog mig ungefär en timme att dricka pga vill inte svepa.

gick jag ner i vikt?
jag fick en chock när jag tittade på vågen och hade gått ner nästan fem kilo på en vecka! detta är ju verkligen inte syftet, men man tappar nog en del vätska + rensar kroppen lite. jag har inte vågat träna så mycket så en vanlig vecka tränar jag väldigt hårt + äter mycket kolhydrater, så denna vecka är ju rena motsatsen till hur mitt liv annars ser ut.

hur var det dag för dag?
jag skrev en liten juicedagbok med känslor och detta är resultatet:
dag 1: jag är taggad, detta blir en kul utmaning!
dag 2: varför utsätter jag mig själv för detta??????????
dag 3: kanelbullar har aldrig sett godare ut.
dag 4: jag vaknade före alarmet och har drömt färgglada drömmar. jag känner mig energifylld.
dag 5: ÄNTLIGEN SISTA DAGEN!

vad händer nu?
nu blir det några dagars upptrappning, jag kommer äta vegetariskt och undvika socker, bröd och pasta i ett par dagar till.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sara skriver:

  5 kilo?!? 😱😱
  Nej men grymt jobbat Jenni! Du verkar ha ett pannben av stål 👊🏼👊🏼

  • Jennifer Green skriver:

   Jaa helt sjukt men som sagt utan all pasta, gotte o träning så händer det grejer fort! Ja man får bara bestämma sig alltså och försöka motstå fretelsen. Puss!

 2. Mikaela skriver:

  Ger 3 dagar effekt eller är det ”onödigt” och ”bättre” att juica i 5 dagar? :)

  • Jennifer Green skriver:

   Jag tror absolut att tre dagar ger bra effekt, men ju längre desto bättre. Hör med killarna på Juica om vad som passar dig bäst ifall du är sugen, de är supertrevliga o kunniga! :)

 3. Emina skriver:

  Hooka dina tjejer med en bra rabattkod lagom till sommaren vetja 🥰 #toomuchjunkinthetrunk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?