Ready. Set. Juice.

i samarbete med Juica

vet ni vad? igår började jag med 5 dagars juice-cleanse tillsammans med Juica. har ni läst ett tag så minns ni kanske att jag har testat både Mathems cleanse-kasse och en vitaminfasta förr. här gillar vi att utmana oss själva alltså, haha. varför undrar kanske ni? jag behöver verkligen bryta lite dåliga vanor och tror min kropp kommer må bra av en utrensning.

Juica har flera olika juice-paket och jag kommer att köra deras ”nystart”. alla paket har sex kallpressade ekologiska juicer, och varje flaska innehåller 1 kilo frukt och grönt – ja ni hör ju! och så levererar de till Skåne, bara en sån sak. ni ska få följa med så får vi se om jag grejar detta utan att trycka i mig en påse gifflar i duschen typ.


dessa sex juicer dricker man på en dag – jag kommer att utvärdera alla smakerna sen. jag har flera kollegor som just nu har kört shake-detox, men jag är ärligt talat tveksam till innehållet i pulverpåsarna som de använder.


de är 500 ml och man ska dricka kl 8, 10, 15, 18 och 21, så jag ska typ dricka nonstop, haha. jag får försöka köra lugna träningspass och lyssna på kroppen lite.


nu kör vi, skål!

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Fia skriver:

  Grymme du! 💪🏻💪🏻

 2. Jennie A skriver:

  ”shit vad kissnödig man kommer bli på natten” var min första tanke 😂😂
  Får man äta mat mellan drickandet?

  • Jennifer Green skriver:

   Haha och det kan jag bekräfta att man blir! ;) Man får dricka te, skulle det krisa och man vill äta något så fick man bland annat äta gurka, avokado och lite mer. Men jag planerar att inte göra det så får vi se hur det går! ;D

 3. Klara skriver:

  Läser ”äta gifflar i duschen” och tänker direkt att det förmodligen är något som förekommer hos er?? 😂😂😂

  • Jennifer Green skriver:

   hahah jaaa? en gång kom timmie in när jag åt ett marabou i duschen, så konstigt ändå men det blev så varmt och gott av ångan hahah.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?