Great deal-promise

i samarbete med Normal Sverige

hej Helsingborgare! ni missar väl inte att idag är sista dagen för Normals kampanj där ni får en mascara på köpet när ni handlar för 200 kr? jag ska dit idag och spana in deras nyheter (veganska hårprodukter – hallå!). här är vad jag köpte senast:


video Här.

This entry was posted in /Videos. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Li says:

  Synd att Normal inte finns i Osby ;)
  Läste för några veckor sedan att det forskats om de olika ansiktshalvorna och då kom man fram till att människors vänstra sida var mer uttrycksfull och därmed uppfattades som mer snygg liksom. Stämmer på mig, på höger sida har jag en leverfläck (som jag tagit bort så den syns inte mer), men tycker ändå jag är snyggast i vänsterprofil =)

 2. Sandra says:

  Nu har jag sett reklam för din film på instagram, facebook och snapchat. Vet Normal att jag är ditt största fan?? 😂😂😂

  • Jennifer Green says:

   Hahah sorry, Normal köpte massa annonsering och jag misstänker att de har riktat in sig på Helsingborg ;) Det är helt okej om du behöver en paus från mig nu, jag förstår 😂😂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?