Through the lens

förr-förra veckan var ju ingen rolig, så jag bestämde mig för att planera in massa kul förra veckan istället och försöka komma på lite bättre tankar. det blev en blandad kompott – så här får ni min vecka i bild:


i måndags kunde jag äntligen använda mina vita favvosneakers igen efter en blöt vinter. det är vårtecken om något!


i tisdag hade jag detta i min matlåda som är vår nya favorit: kyckling, stekt lök, cashewnötter, ris, broccoli, paprika och bea. Timmie ringde mig typ fyra gånger och ba ”DET VAR SÅ JÄVLA GOTT FATTAR DU” och sen sa han ”Detta ska jag äta varje dag nu” haha. så ni kan ju kanske gissa vad vi lagade igårkväll.


i onsdags åt jag thaimat med Anna, Matti och Emelie, alltid lika kul att hänga med dom! alla beställde in fyra små rätter som var supergoda, perfekt när man inte kan bestämma sig för bara en rätt.


i torsdags hittade jag detta filter på snapchat, asså HUR gulligt!


det råkade ju även vara Alla hjärtans dag, så framåt kvällen överraskade Timmie med middag i stan. Aldi och Dille var med och vi åt bland annat skagen till förrätt och dog av skratt åt deras historier.


i fredags hängde vi hos Jean och Tess där vi bland annat spelade ritspelet. kan någon tolka Timmies teckning ovan? jag gissade på en kille som fäktas med en orm men han har tydligen ritat en dammsugare, haha.


i lördags bjöd Miche in på kalas för att fira sin födelsedag, så jag tog med mig två paket, mitt trevliga humör och traskade dit.


efter kalaset bestämde vi oss för att vi skulle ut o dricka drinkar. så vi gjorde oss klara och väntade på en kompis som skulle med – det hon inte visste var att tio kompisar var på ingång och att vi hade planerat en överraskningsfest. hon blev grundlurad! det var SÅ kul och jag skrattade typ konstant.


och så hade jag denna fina silkeskjol på premiärtur.


i söndags mådde jag inte så bra, så när klockan blev två bestämde jag mig för att cykla till gymmet och svettas bort drinkarna från kvällen innan. efter 30 min på spinningcykeln köpte jag en smoothie och cyklade hem igen, haha. det är ju tur man inte festar varje helg längre. ps. jag bröt tumnageln kvällen innan om ni tycker den ser lite kapad ut.

det var min vecka det i grova drag, jag hann knappt träna så denna vecka ser jag fram emot några fler pass!

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. H skriver:

  Hur gjorde ni med dricka och mat på övertaskningsfesten? Bjöd ni på något och delade ni pp kostnaderna?
  Jag hade tänkt ha en fest för min sambo som blir 30 i maj, men det blir lite dyrt och känns snålt att be gästerna betala för sig.. Löjligt bekymmer kanske men studentlivet ger inte mkt utrymme för att bekosta en fest.

  • Jennifer Green skriver:

   jag förstår det asså! försök och skriv upp ungefärliga kostnader och se var det är det drar iväg och om det går att ändra – exempelvis om det är lokal, mat, dricka eller högtalare som kostar mest. jag rekade som fan inför min 25 års-fest men alla cateringställen var så jäkla dyra, så jag frågade en thairestaurang och jag kunde köpa 60 portioner och det blev nästan hälften så billigt som ”finmat” men ändå 10 ggr godare ;) då köpte jag också Frödinges kladdkakor med glass på som var perfekt :)

   i lördags så hade vi överraskningsfesten i hennes egen lägenhet, det var hennes pojkväns idé så han och jag delade men det blev inte dyrt! :) vi beställde 5 pizzor så man fick några slice var (skrev i förväg att det bara blev tilltugg), jag bakade dessert, vi köpte lite chips och så och så bjöd vi på 1-2 drinkar var från ett asgott bål så det räckte med 1 stor flaska. det behöver ju inte vara mer avancerat än så, vi var typ 15 pers och jag skrev att man fick ta med sig dricka om man ville ha mer bara. hoppas du får ihop något bra!

 2. Anna skriver:

  Jag känner direkt att jag vill ha ett utförligt recept på den där maten i matlådan från i tisdags 😍🤩

  • Jennifer Green skriver:

   haha varning för att Timmie har hype:at sönder det nu 😂 här är iallafall vad vi gjorde med allt:

   kyckling: skiva i smååå bitar och stek med svartpeppar, curry, chilipulver + släng på någon matsked sweet chili sås i slutet när du steker så det blir lite grill-glace över de.

   ris: koka det.

   lök: skiva och stek, släng på nötterna i slutet.

   broccoli: skär upp och koka.

   bea: vi köper alltid Jensens bea, älskar den!

   voila! sist kollade jag faktiskt på klockan och det tog oss exakt 35 min att fixa allt! ☺️👌

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?