Burgundy streetwear

vet ni vad jag har gått och blivit? en hoodie-tjej!

jag har inte haft det på sen jag var yngre och spelade basket typ. så det känns som om jag är påväg till HB Pearls, men det är mitt nya favvoplagg att träna i. man kvävs nästan av värme och jag tycker den känslan är rätt så nice faktiskt.


denna vinröda blev mitt senaste reafynd, nedsatt från 599 till 199 hos Stadium. tackar för det liksom!


så jäkla gossig med velvet med meshpartier.

Det här inlägget postades i /Clothing. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Jasmine skriver:

    Hej Jenni :) Eftersom du verkar behöva lite pepp just nu så kan jag passa på att säga ngt som jag tänkt länge: Du är så himla himla vacker! Du verkar även både vettig och rolig. Tack för du delar med dig av med- och motgångar. <3

  2. Sofia skriver:

    Bra reflexer på skorna 😄

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?