Tuesday dreaming

vad jag dagdrömmer om just nu:

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. A skriver:

  Fina du :) Visst hade du å T distansförhållande när du bodde i Italien?
  Min pojkvän ska plugga i Barceloba i ett år och flyttar på söndag.. Mina tårar slutar inte rinna :((( Hur pallar man?? Jag fylls av onda tankar som att han träffar en härlig å snygg tjej där..

  • Jennifer Green skriver:

   jaa det stämmer, vi hade distans i 1,5 år faktiskt. vi träffades när jag bodde där redan och ”visste inget bättre” från början, men efter att ha varit hemma på jullovet så var det extra tungt att vara ifrån varandra.
   jag förstår din känsla precis, jag hade ju en annan kille när jag flyttade dit (sjukt att tänka på, haha) och var ledsen för att lämna. och när jag och Timmie blev tillsammans och skulle vara ifrån varandra grät jag mig till sömns flera gånger. det jag har lärt mig med sånt här i efterhand är att inte ta ut något i förskott, och att liksom försöka se det fina i att längta efter varandra och att sakna och vara kär. det är liksom en fin känsla, och inte alla som får uppleva det. och jag tror att är det rätt så håller det oavsett vad.

   det är ju alltid enklare att vara den som är iväg, i detta fall din kille då. man har så mycket nytt att lära sig och nya vänner att lära känna, men det betyder inte att man glömmer sin partner där hemma. det fanns liksom inte ens en sekund jag ens tvivlade på honom när vi blev tillsammans, men jag kan verkligen förstå att det är lätt att få onda tankar när man hör att ens partner skaffar nya vänner eller går ut i sin nya stad. jag tror hemligheten är att bara vara öppna och ärliga.

   mitt bästa tips är att alltid ha ett datum framför sig när man ska ses, om det så är 2 veckor, 2 månader eller 8 månader bort. det blir lättare att ha något att förhålla sig till. han är ju ”bara” i Barcelona och det är inte många timmar bort. sätt upp lite spelregler som funkar för er – skype varje tisdag, titta på en serie ”ihop” varje söndag eller facetime:a/ring. vissa dagar kanske man inte hinner prata alls och då räcker det med godmorgon och godnatt ju. och en liten selfie då och då är ju världens mysigaste att få.

   lulligt och långt svar kanske, men ni får bara tro på er och försöka mötas halvvägs. äkta kärlek klarar allt, och det är så jävla underbart när man väl ses igen. hoppas du kan vända din energi till något positivt! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?