Giving me the creeps

någon mer som har sett första säsongen av You och legat såhär?

jag har suttit uppe sent på nätterna för att kolla klart och är typ äcklad men fascinerad. det liksom skrämmer mig hur lätt det är att stalka människor, så jävla obehagligt.

jag känner ibland att det är läskigt att vem som helst kan gå in och läsa min blogg, men försöker ändå inbilla mig att ni som hänger här bara är fina människor. so far so good liksom!

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Jaqline skriver:

  JAAAA sista avsnittet satt jag så på 🙈🙈🙈🙈🙈 fy fan!

 2. Sara skriver:

  Jag streckkollade serien för ngn helg sen, och FY vilket obehag!! Jag gjorde nästan min ig privat en stund 😱😂

 3. Erika skriver:

  Sista avsnittet dat cliffhanger?!?!! 😳

  • Jennifer Green skriver:

   ellerhuuuur! ville kommentera sista avsnittet men vill inte spoila för någon, känns som att det kommer en säsong 2. blev dock sjukt irriterad över hur det slutade!

 4. Agnes skriver:

  Hahah! Känner igen mig så himla väl. Sjukt obehaglig men man kunde inte sluta titta! Det roligaste är att jag och mina vänner pratade om avsnittet när de är i Peach sommarhus och Beck ligger i badkaret och Peach tittar på henne.. Då tänker man ”MEN LÄGG AV DITT CREEP” men när Joe stalkar henne är det ”okej”. Haha!

  Tråkigt slut tycker jag!

  • Jennifer Green skriver:

   men exakt haha! och JAAA så sjukt dåligt slut jag blev riktigt irriterad, måste se säsong 2 när den kommer för att se vad som händer med honom. hoppas att han åker dit för något av alla morden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?