Perfect knits and pointy boots

i samarbete med NA-KD

jag handlade från NA-KD första gången förra sommaren, och sen dess har jag klickat hem ett par plagg. de har över 60 varumärken samt en hel rad egna kollektioner och labels under sitt egna brand med sjukt mycket fint. och kanske bäst av allt: de rimliga priserna.

jag skulle visa två looks från NA-KD:s sortiment, men pga kasst väder här i Skåne så fick jag fota hemma. här är två fina vardagsoutfits att bära när plusgraderna gör comeback igen:


tre favoriter: beige, ljusgrått och svart.

de har så jäkla många snygga tröjor och jag älskar trumpetärmen på denna. byxorna med knappar blir en kul detalj och bootsen från deras skosortiment var både sköna och snygga. det är en ”sock boot” som går upp lite över ankeln, så i vår vill jag ha dem till lite kortare byxor eller med bara ben.


tänk att efter 50 bilder blev de bäst när jag tittar ner i golvet, haha.

denna klänning hittade jag bland deras midiklänningar – den är nämligen egentligen 30 cm längre men jag klippte av den nedersta volangkanten. jag har den i rött i modellen kortare och älskar den, perfekt att klä ner med sneakers till vardags eller dressa upp med klackar till festen. här med ett par örhängen som livar upp vilken ruskig dag som helst.

Det här inlägget postades i /Clothing. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Mathilda skriver:

  Hej jenni :) e det denna sko? https://www.na-kd.com/sv/shoes/hogklackat/pointy-block-heel-sock-boots-beige Hur e de i storleken? :)

  • Jennifer Green skriver:

   jaa det är de skorna, så fina! 😍 jag brukar ligga mellan 39–40 men tog 40 och de passade perfekt!

 2. Sandra skriver:

  Klippte inte du dig kort nyligen? Superhår? 😂👌🏼

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?