Not today

och så blev det tre inlägg på rad som handlar om hopprep, haha. mycket sällsynt hat-trick om ni frågar mig.

detta fick hänga med mig hem igår och det var en minst sagt TAGGAD tjej som skulle testhoppa här hemma idag. jag insåg att det behövde kortas 30 cm och tänkte att jag kunde klippa det. men det var en tjock stålwire i mitten som jag kämpade med sax att klippa igenom, och nu har jag istället ett krokigt hopprep.

another try, another time liksom!

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. t skriver:

  Hej! :)
  Jag såg dig på Filborna Arena och letade som en galning för att hitta dig. :) Du är skitsnygg och imponerande. Keep up the good worl. :

 2. Li skriver:

  Köp hopprep från Kämpinge gymnastikförening. De har hopprep som klarar både värme och kyla och är lätta att klippa av om de behöver kortas. Sjukt bra hopprep, jag har flera från dem och har haft dem i ca 15 år och de håller än =)

  • Jennifer Green skriver:

   Tack för tips! Timmie överraskade med att lyckas laga det på något sätt, så jag är lite nykär i mitt hopprep nu haha! Jag kollade ett klipp nu från den föreningen och de är ju skitgrymma!

   • Li skriver:

    Bra att det blev lagat, annars finns Kämpinge GF att kontakta om hopprep =) jo, de är rätt så vassa där, de tävlar ju i VM i hopprep och sånt! :D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?