London calling

en minitrip till London satt riktigt fint! vi har haft skitmysigt och roligt, och hittat på en massa blandat. jag har inte dokumenterat allt men här har ni min helg i några snaps:


jag flög tidigt i fredags för en helg med Vicky och möttes av denna skylt på Kastrup, neonskyltar är ju förjäkla snyggt!


jag och Vicky! det är så knäppt egentligen att jag kallar henne för Vicky på svenska men för Vic när vi pratar engelska haha. men är det något jag ÄLSKAR med mina utländska vänner (och Diddi) så är det när de kallar mig för Jen.


en middag på Smokestak som var helt löjligt gott, här beställde vi brisket, glaserade revben och bakad potatis toppat med ost. MAMS!


en kväll spenderade vi på Winter Wonderland som var riktigt fint, det var sjukt stort och där fanns verkligen allt, som en skitmysig skridskorink.


Vicky och hennes pojkvän Erich, asså sååå bra par!


extra nutella på mina crepes pliz.


jag glömde packa boots och fick dra på julmarknad i vita sneaker = not so white anymore.


finaste pimpade stadsbussen!


detta vill jag ha hemma – man valde fruktspett och topping. för min del blev det spett med banan och jordgubb som de doppade i mörk choklad med lite nutella på.


en dag på stan.


och efter årets segaste dag på flygplatsen så fick jag äntligen flyga hem sju timmar senare. well, jag hade kunnat flyga hem tidigare men det kändes inte riktigt värt att betala 450 pund för 1,5 timmes flyg haha.

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?