Lovely sunday

vad jag gör idag? jo, jag hänger på Gatwick i sju timmar eftersom jag missade mitt flyg imorse. just nu är det bara tre timmar kvar – än så länge har jag hunnit sova på en stol i några timmar, leta igenom alla butiker efter mina favoritkex och ätit en trött pizzaslice. extra kul att hänga här helt ensam också.

mycket nöjd med min söndag.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Linda skriver:

  Din väska 😍😍😍

  • Jennifer Green skriver:

   Taack, älskar den! (misstänker att du menar handväskan? iofs älskar jag bagageväskan med haha)

 2. Sandra skriver:

  Fan vilken ångest! Hur missade du planet?

  • Jennifer Green skriver:

   asså jaaa! jo detta är typ det störigaste – jag var på flygplatsen i god tid och gick till gaten 40 min innan, var framme vid gaten 26 min innan och då hade de tydligen stängt den 30 min innan. så jag missade med 4 min, höll på att smälla av haha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?