Heartbreaking news

efter att jag jublat av glädje för att jag ska få hänga med Vicky i helgen så var nästa glädjerus oundvikligt – CINNABON HERE I COME!

och efter att ha hypat Vicky så googlade jag öppettiderna, och möts av beskedet att de har stängt igen alla sina butiker i London. asså hallå!!! vi har väl förhoppningsvis lika roligt ändå, men jag hade fan betalat mycket för att få stå och dreggla framför denna syn igen.

*gråter inombords*

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Erika skriver:

    det låter som om du behöver åka till USA igen ;)

  2. Natalie skriver:

    det där såg ju såå gott ut! älskar ju kanelbullar och blev också ledsen inombords nu… jag ska till london, men nu är det ju nästan inte värt det, haha …. </3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?