Connected by heart

åh VET NI VAD! nu har jag bokat flygbiljetter och drar till London nästa vecka för att hänga med Vicky. hon har nämligen precis flyttat dit och nu är vi närmre än någonsin, jag är så hype asså!

Vicky och jag blev besties när vi bodde i Italien, och sen vi flyttade ifrån Florens i slutet av 2013 så lovade vi att vi skulle ses en gång om året och resa ihop. och FAN vad roligt vi har haft alltså. en liten recap på vad vi hunnit med:

2014

Vicky hälsade på mig i Sverige och bodde hos mig i 10 dagar. det var snorkallt men timingen var perfekt, samma dag som hon kom så skulle Timmie till thailand i tre veckor med kompisar – dröm ju!

2015

vi bestämde träff i Italien och sågs på tågstationen i Bologna utan någon som helst plan. det slutade med att vi reste runt i Amalfi och hängde bland annat på Capri där vi gled runt på vår lilla moppe.

2016

Vicky råkade nämna att hennes pappa har en lägenhet vid stranden i Miami – så vi reste 9 timmar var och sågs där för en reunion. sjukt bra resa!

2017


Miami var så bra att vi sågs där året därpå och levde life i 10 dagar. jag är typ kär i den staden, och blev nog lite kär i Vicky också haha.

och nu 2018 blir det som sagt en tripp till London. jag hinner inte stanna så länge denna gång, men nu bor vi så nära att det kan bli oftare istället. WOHOOO som man brukar ropa!

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Linnea skriver:

    Vad kul! Vart kommer hon från? Eftersom hon besökte Sverige så verkar hon ej svensk :)

    • Jennifer Green skriver:

      jaa verkligen! och precis, hon är från Argentina och bodde senast i Brasilien i några år. så nu blir det lite kallare breddgrader för hennes del men det är SÅ kul att ha henne i europa! :D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?