Weekend vibes

men hallå HELG! what a nice surprise!

det känns som att tiden typ bara passerar just nu, så nu ska jag försöka pausa och ha fredagsmys med familjen. puss och peace och sånt så länge!

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. fia skriver:

    så otroligt creepy fråga, jag vet, men hur ofta tvättar du håret? alltid så sjukt fräscht.

    • Jennifer Green skriver:

      men tack! jag går alltid runt och känner mig så ofräsch i håret och tänker att alla andras hår är så fräschft. det brukar bli varannan dag, varierar lite men jag får mest anpassa mig efter träningen då jag ser helt nyduschad ut ibland av svett haha. jag tonar håret och det tvättas ur så fort ibland, så jag försöker hålla på det men jag kan ju inte gå och lägga mig med svettigt hår precis ;D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?