Lovely autumn

hej, kom och hjälp mig.

jag har blivit SJUK! kul att jag sa ”bara töntar blir sjuka” igår morse och gick sen från morgonpigg till att dra på mig förkylning, halsont och nästan feber. jag vet knappt hur jag överlevde dagen på kontoret alltså.

jag jobbar iallafall hemifrån idag och har ett sent event ikväll. det slår ju aldrig fel att man ska bli sjuk när man har fullt upp, sååå störigt.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Kattis skriver:

  Du har jag ALLTID fullt upp så det hade varit en utmaning för sjukan att pricka något annat tillfälle :P själv blev jag sjuk förra veckan, när mina elever var på lov. Det var skönt. Missade massa konferenstid men min tid med eleverna känns ju viktigare!

  • Jennifer Green skriver:

   Åh vad mysigt med elever! Haha jaa känns så ibland, men hösten och våren är värst och om jag blir sjuk är det såklart alltid då. Snark!

 2. S skriver:

  Hej jenni!! Jag älskar dig och din blogg men blir orolig när du skriver att du jobbar trots ”nästan feber”. Var rädd om dig!! Och skäms på sin chef om hen vet att du är sjuk.

  • Jennifer Green skriver:

   Tack fina, och tack för din omtanke! Till chefens försvar så sa de i måndags att jag borde gå hem men jag har ju en egen vilja också ;)

 3. Li skriver:

  Jag har nyss blivit frisk från min förkylning från förra veckan, bara lite hosta kvar så hoppas att jag blir av med den också inom kort. Krya på dig! <3

 4. Emelie skriver:

  Krya på dig!
  Vart var det du fixade dina fransar? fina! :)

  • Jennifer Green skriver:

   Tack! Jag gör de på Nail deluxe i Helsingborg, de fanns på väla innan men har öppnat i city nu. Tycker de är skitbra och prisvärda! :)

   • Emelie skriver:

    Tack för svaret! gör du dina naglar där också?

    • Jennifer Green skriver:

     Nej de gör jag på Viet nails by Ha – älskar henne! 300 kr för påfyllning, dyra vanor detta! ;)

     • Emelie skriver:

      Nu kommer jag och stör igen haha, men vilken fransstylist är det? tänkte nämligen boka en tid.

     • Jennifer Green skriver:

      Du stör inte! ;) Jag gillar Cory mycket, men alla är faktiskt lika bra. Jag har varit hos han äldre en del också och han är lika snabb och de blir lika fint. :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?