Thursday truths

tre gamla historier som jag har skrattat åt idag:

1. att jag och Diddi hade praktik i en kinarestaurang när vi gick i åttan där vi blev utskällda varje dag helt utan anledning, tvingades servera andra gästers rester och dammsuga stup i kvarten. så sista dagen pallade jag inte längre och sjukade mig – utan att säga till Diddi. så hon gick ju dit ändå och blev ju knappast glad när hon insåg att jag hade lämnat henne i helvetet ensam. hahah. hon kan fortfarande bli lite arg när hon tänker på det.

2. när jag skulle bli intervjuad av några tjejer till ett skolprojekt för några år sedan och hade fått tre gigantiska finnar i pannan. jag lyckades inte riktigt täcka de med täckstift så det slutade med att jag drog på mig Timmies keps och satt med den på under hela intervjun. Timmie dog när jag berättade det sen, haha. jag hade till o med lagt ut Detta inlägg med bilder.

3. när jag var på Ayia Napa med mormor, Diddi och min lillsyrra och blev ovän med mormor när vi skulle resa hem för hon ogillade killen jag hade träffat där. så på flygplatsen gick jag och Diddi iväg med denna killen och han kompis för att sitta själva, och plötsligt hör jag hur det ekar i högtalaren över hela jävla flygplatsen när mormor på grov skånska ropar ”HALLÅÅÅÅÅ, kan Jennifer och Diana komma till gaten OMEDELBART”. hahaha, våra hjärtan stannade och vi skämdes ihjääääl!

det var mitt och mormors enda stora bråk, så det är väl ändå rätt bra betyg? haha!

Det här inlägget postades i /Humorous. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Filippa skriver:

    HAHAHAHA detta gjorde min kväll!!! 😂😂😂

  2. sandra skriver:

    hahah vilken king din mormor ;)

  3. kroo skriver:

    Hahahahha praktiken <3 <3 <3 SAKNER ER TVÅ IDIOTER puss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?