Sparkling pieces looking for a new home

oj vad jag har rensat i garderoben idag! efter att ha rensat för några veckor sedan så skänkte jag säkert 50 plagg. men har nu lagt ut lite grejer på Tradera som var alldeles för dyra för att skänkas, haha.

däremot har jag säkert 50 plagg till att sälja men jag får ta det i omgångar.

jag säljer bland annat dessa tröjor som är skitsnygga – men som jag använt en gång och sen tröttnat på. ni hittar alla annonser Här. lägg ett bud om ni är sugna!

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Kattis skriver:

  Du har inte funderat på sellpy om det är såpass mycket som ska säljas? Du tjänar troligtvis mer på att sälja själv men tänker att ens tid också är värdefull hehe. Du kanske kan få till ett samarbete också om du hör av dig till dom!

  • Jennifer Green skriver:

   Tack för tipset, men tyvärr har jag hört så mycket skit om sellpy att jag inte litar på dem, haha. En tjejkompis skickade runt 20 fina plagg och fick som svar att bara 12 av de var säljbara för de andra var i för dåligt skick (ej sant), och då skulle hon betala en viss summa per plagg som ej gick att sälja pga ”allt arbete de haft”. Slutade med att hon fick några hundringar för massa fina märkesplagg. Så jag kör i egen regi ;D

   • Kattis skriver:

    Ahh ja okej! Då förstår jag. Har aldrig använt dom själv eller undersökt saken närmare, har ändå bara billiga kläder haha, men mindes att jag sett reklam. Det du berättar är inget sponsrade influencers brukar ta upp ;) men ja då är det bara att köra på själv även om det tar upp en del tid!

 2. Alicia på Sellpy skriver:

  Hej Jennifer!

  Du behöver självklart inte sälja via oss men tänkte bara informera om att vi inte tar någon avgift för det som sorteras ut utan kan kostnadsfritt begära försäljning på det om du inte håller med oss samt få det tillbakaskickat kostnadsfritt. Det kanske var ett tag sen din vän sålde via oss och vi beklagar att hon fått en dålig upplevelse.

  Ha en fin dag och kul att du är med och bidrar till en grönare konsumtion :)

  Vänligen,
  Alicia

  • Jennifer Green skriver:

   Hej Alicia,
   Jag uppskattar verkligen din kommentar. Bra dessutom att ni slopat avgiften för plagg som ej är säljbara.

   Tack detsamma!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?