Wireless wingman

i samarbete med Sudio

som ni kanske märkt så är jag Sudio-frälst när det gäller hörlurar, och tror att jag har haft alla deras modeller nu. efter att ha råkat köra mina senaste hörlurar en omgång i tvättmaskinen så har jag tränat med Apples egna ett tag och börjar bli jävligt trött på sladdtrassel. och på att stoppa mobilen i byxkanten under övningarna.


därför blev jag sjukt pepp när dessa kom på posten igår – små, trådlösa och snygga hörlurar som man trycker in i örat.


asså SÅ smart, jag testhoppade här hemma och de satt på sin plats, och ljudkvalitén håller vad de lovar. imorgon ska jag testa de på träningen och se om de pallar med årets svettpass utan att glida ur öronen.


precis som övriga trådlösa lurar så får man en liten laddstation som man förvarar de i, denna laddar man i sin tur upp när batteriet börjar ta slut.


så fina ju! de finns i flera färger från Sudio Här, och med koden juennifer får du 15% rabatt på hela sortimentet.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Kattis skriver:

  Du skrev samma sak om tvättmaskinen och applelurarna senast du skrev om trådlösa sudios också haha. Manus, samma anekdot igen eller samma händelseförlopp igen.. intressant 🤔😅 jag gjorde iaf slag i saken och beställde nu, inte den här modellen dock för jag hatar att pilla in saker i hela hörselgången haha

  • Jennifer Green skriver:

   Haha seriöst? Så kul jag har för mig att det var mina senaste hörlurar som jag tvättade, men då har jag tydligen haft ett par emellan som jag inte kommer ihåg vad jag gjort av 🤔
   Oh spännande! Jag tycker så himla mycket om alla modeller, Timmie har stulit mina Regent (de stora over-ear) och de gillade jag skarpt.

 2. Anna skriver:

  Utvärdera gärna hur de var att träna med:)) /svettanna

  • Jennifer Green skriver:

   testade igår och det blev ett riktigt svettigt pass, de satt på hela tiden! halvvägs torkade jag av dem med papper ändå. däremot råkade jag slå ut den ena någon gång, så jag måste lära mig att de sticker ut en bit från örat. tydligen gör jag övningar med armen extremt nära örat, haha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?