Favourite company

är inte detta det sötaste middagssällskapet man kan ha? jag dör ju!


Tussens lilla huvud som alltid vill vara med, min älskling!

Det här inlägget postades i /Pets. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sara skriver:

  Så söt 🐶🐶
  Från det ena till det andra.. har ni funderat ngt på när ni vill gifta er? Och kommer du ta Timmies efternamn då? ☺️

  • Jennifer Green skriver:

   asså dööör på hans söthet!
   nej vi vet båda bara att vi vill gifta oss någon gång, men det känns sjukt långt borta. vissa kanske tycker att det är märkligt att vara förlovade i många år men vi tycker båda att det kändes som ett naturligt mellansteg. som om pojkvän och flickvän inte räckte till längre liksom.
   och gällande mitt efternamn så kommer jag aldrig att släppa det. dels för att jag älskar det och tycker det är fint, men framförallt för att det var mammas <3 får se hur vi gör den dag det är aktuellt, kanske kör någon av oss dubbla bara.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?