Weather the storm

igår hade vi konferens i Stockholm, och jag hintade lite fint till min kollega Jocke som nyss tagit flygcert att det vore ett ypperligt tillfälle för honom att dra mig på en liten runda.

när det visade sig bli billigare med eget plan så var saken biff. och SÅ jäkla nice det var, extra imponerad och stolt över Jocke som var grym pilot.


här har vi honom och miniplanet – så gulligt! det minsta jag har åkt i var nu i Filippinerna och det hade plats till 8 stycken tror jag. här får bara 4 plats.


efter en sjukt smidig start var vi uppe, så vackert att jag dör! gröna landskap i all ära men molnutsikt är min personliga favorit.fika with a view, ellerhur? jag köpte med mig birka för att fjäska för kaptenen lite.


kolla in glada tjejen, haha. det tog ca två timmar från Ljungbyhed till Bromma vilket gick så jäkla fort för jag hade frågesport hela vägen med mina tusen frågor.


väl på flygplatsen så rullade de ut röda mattan, frågade ”ska jag ringa en taxi till er” och lät oss plocka gratis glass från frysdisken = mycket bra betyg.

idag känns det inte lika coolt att ta cykeln till kontoret, men lite balans i vardagen behöver man ju.

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Hanna skriver:

  haha jäklar vad nice! man borde bli kompis med nån som har flygcertifikat tydligen :D

  • Jennifer Green skriver:

   asså såå nice! ellerhur, nu står dock nog alla andra kollegor först på tur innan jag får åka med igen, haha! ;D

 2. Jaqline skriver:

  Du är så himla vacker!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?