Trying to break a sweat

är det inte typiskt – när jag har all tid i världen så får jag ibland tvinga mig själv till träningen. när jag sen, som idag, jobbar 08–21 så kliar det i hela jäkla kroppen av träningssug.

SÅ typiskt. imorgon får det bli ett långpass. idag nöjer jag mig med att spana på lite fina träningsplagg istället:


dubbelklicka för pris

Det här inlägget postades i /Fashion. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. LI skriver:

  Godkväll,
  Kommer du ihåg ditt inlägg där du skrev om smöret att det ska vara jämnt? Jag har kommit fram till att vårt smör faktiskt var jämnt, inte så jämnt som ert, men sedan 5 veckor tillbaka är min sambo och jag familjehem till en 10-årig pojke och jag kan säga dig att nu är smöret gropigt som bara den… och jag hatar det, ska tvinga honom att ta smör jämnt från och med nu, haha =) Fast det är faktiskt ganska jobbigt med gropigt smör…

  • Jennifer Green skriver:

   Se där, du var en smörexpert utan att ens känna till det! ;) Och ja, låter som han behöver lite smörutbildning, haha.

   Så mysigt med lite utökning där hemma förresten, hoppas det går bra och ni inte skrämmer honom med de nya smörreglerna!

   • Li skriver:

    Det är mysigt men plötsligt måste jag ha svar på allt om varför man gör alla saker hemma som att plocka undan efter sig, lägga kläder i tvätten, borstar tänderna och nu tillkommer smörregler, haha 😂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?