Tapas, drinks and girls nights

SÅ bra helg jag har haft i Stockholm då! den bjöd på fest, mat och tjejhäng med Eli, Lollo och Mickan som bor där uppe. jag turas om att bo hos dem och nu delade jag och Eli säng. även om jag längtar efter dem ofta så blir det ändå så mysigt med kvalitetstid när vi väl ses.

sammanfattar helgen i några snaps:


jag och Lollo när vi firade henne i fredags.


Stora Skuggan och Duvan som folk brukar kalla oss. det blev tjejsnack, musikquiz och dans med henne och hennes Stockholmsgäng. och så fick jag hänga med en härlig bloggläsare – hej Sofia!


fotostund dagen därpå med Elibus! jag bad en främling fota oss och började helt plötsligt prata engelska. så märkligt, men jag måste ha tänkt att jag var utomlands. smått stelt när hon sen hörde att jag pratade svenska med Eli haha.


på kvällen blev det drinkar och tapas – och det var så JÄVLA gott!! vi delade på en massa rätter, här baconlindade dadlar och sötpotatispommes med dipp.


efter det kom getost med honung och nötter, och vars en kräftskagen med tryffelhonung.


och kort därefter kom heta lammracks och gambas pil pil. 10 av 10 kanelbullar.


busen och jag <3.

tack för denna helg, nu är jag redo för en hetsig jobbvecka då jag jobbar till sent på kvällen både måndag och onsdag. let’s go!

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Felicia skriver:

  Vilket program/app använder du för att lägga till texten på bilderna? :)

  • Jennifer Green skriver:

   Jag gjorde de i Photoshop, la till textlager och ritade pilarna för hand. Misstänker att det finns gratisalternativ där man kan göra samma sak men har tyvärr inga tips!

 2. Sofia skriver:

  Vart åt ni tapasen? 🤤

 3. Sofia B skriver:

  Hej hej right back at you babe!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?