Oh, the places we’ll go

vi har börjat planera nästa långresa och nu längtar jag ihjäl mig. nackdelen med bra framförhållning är ju precis detta, men samtidigt är det nice och slippa sitta med sånt några veckor innan avfärd haha. pros and cons liksom.

mina fem semesterbilder som jag aldrig tröttnar på:


när jag och Timmie körde SUP i Mexico på denna magiska ö. Timmie hånar mig för att jag vill göra detta på varje resa, men jag älskar att glida runt på en bräda på ett helt turkost hav.

Timmies och mitt synkade dyk på detta sjuka hotell i Filippinerna. den har varit min bakgrundsbild på mobilen sedan vi tog den i våras.


denna bild när vi paddlar runt Koh Lipe i Thailand – är vi i paradiset? I think so.


min strandpose på Boracay, jag kunde typ inte sluta le på detta ställe. och kolla stranden, så mjuk sand och klart vatten. extra kul att en person i bakgrunden står med paraply och fullt påklädd haha.


min selfie med en valhaj, så jävla ballt djur! jag tycker förresten att det är så sjukt att tänka på vad som lever i havet, jag undviker läskiga haj-filmer för att jag inte vill bli rädd för öppet hav. men det är ju galet att det finns en helt undervattensvärld med djur som denna valhaj.

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Sandra skriver:

    Min sambo och jag har äntligen bokat flygbiljetter till Cancún! 😍 Vi kommer troligtvis stanna på samma ställen som ni gjorde, tack tack för tipsen 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?