Odd bird

vill ni hjälpa mig och svara på veckans hetaste fråga på kontoret – hur många har Spotify?

jag har nämligen inte det och folk var ju SHOOK, haha! visst är ni fler Spotify-vägrare där ute som använder mer old school metoder?

survey solutions

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Jessica skriver:

  Tänker att du är en musikälskare och måste säga att jag blev lite chockad nu, haha! Alltså, musikälskare kan man ju SÅKLART vara även utan Spotify men det är ju så skönt att ha nästan allt samlat på samma ställe. Själv skaffade jag Spotify på den tiden man var tvungen att få en inbjudan via länk (2008?), så har haft det typ sedan start.

  • Jennifer Green skriver:

   jag lyssnar ju på musik och har spellistor, fast i iTunes ;D har lagt upp någon spellista nån gång i Spotify för att dela med mig (gratiskonto) men gillar inte det alls, kan inte motivera det heller haha! får se om jag nån gång går över till andra sidan ;)

 2. Sofie skriver:

  Men whaaat?! Hur lyssnar du på musik?!? 😂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?