Trust issues

vi har fått tillbaka vår bil – woho!! vi köpte ju den i våras, men för tre veckor sen började den bete sig skumt när Timmie körde så vi lämnade in den till Volkswagen. det visade sig att det var något fabriksfel så hela växellådan behövde bytas. segt, men skönt att det dök upp nu så nybilsgarantin täckte kostnaden.

om vi är nöjda med Volkswagens service? låt mig sammanfatta:

1. efter att ha öppnat växellådan påstod de att vi “måste ha pillat i den och förstört luftmassemätaren som gått i tusen bitar och får betala för en ny”

2. Timmie och Fatte åker upp dit för att konfrontera dem, och de säger “hehe okej då, det var vi som tog sönder den, vi står för kostnaden”

(och halva vår självrisk eftersom de försökte lura oss)

3. efter att ha bytt växellådan tre veckor senare ringer de och frågar “ehmmm, var det en spricka i rutan när ni lämnade in bilen eller har vi gjort den?”

asså HJÄLP vilka puckon!! de står såklart för kostnaden av en ny vindruta, men hade inte tid förrän 2a oktober så vi får köra runt med en spricka så länge. vår bil blir ju så gott som ny igen, men jag äcklas på riktigt av hur de försöker lura folk på pengar.

This entry was posted in /Driving. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sandra says:

  Fy för!!! Skall alltid från att arbetare ljuger .. 😒

 2. Natta says:

  Bra du skriver det.. Alla ska få veta vilka idioter dom är!!!

 3. J says:

  Omg 😳🔫

  • Jennifer Green says:

   Ellerhur, stör mig så mycket när jag tänker på hur många de lyckas lura som bara accepterar läget o betalar.

 4. M says:

  vidrigt. leasar en bil… frågade säkert 10 gånger “så den totala summan blir xxxx kronor varje månad? inga ‘dolda kostnader’ som kommer tillkomma eller annat jag bör veta?” – nejdå, lovade han gång på gång. sen fick man betala extra till trafikverket och för att få ny nummerplåt, plus att man skulle betala typ dubbelt första gången. inget nämnt över huvud taget. man blir så irriterad. så ha det i åtanken om ni går i tankar på att leasa allihopa!

  • Jennifer Green says:

   asså usch, man blir så förbannad! min syster har lärt mig att spela in “viktiga samtal” så man kan trycka upp de i deras face efteråt, sjukt att det ens ska behövas.

 5. Amanda says:

  Alltså måste ju kommentera!
  Min kille lämnade in sin volkswagen på verkstad i förra veckan eftersom han hade fått hemskickat att det var nåt fabriksfel på elektroniska handbromsar och att det skulle åtgärdas gratis. Eftersom det samtidigt var dags för service tänkte han slå två flugor i en smäll och lämna in på deras auktoriserade verkstad (i Hbg så säkert samma ställe som ni har fått uppleva). Han kom och skulle hämta bilen morgonen efter och fick bilen utkörd av en kille som han upplevde hade bråttom därifrån. Han satte sig i bilen och vred om nyckeln och ALLA lampor lös och tjöt! Gick snällt tillbaka in och berättade läget – de behöll bilen över helgen och han fick en stadsbussbiljett i handen (kul klockan 7 på morgonen när man pendlar en bit!).

  Det absurda var att handbromsen inte hade gått att fixa vid första försöket men när dom skulle åtgärda det som dom hade förstört så lyckades dom fixa det…

  • Jennifer Green says:

   men OMG skojar du?! ja, det är ju garanterat samma ställe och samma puckon som “fixat” hans bil. nästan så man vill ta vidare detta och be någon utreda stället, helt sjukt faktiskt. vi ska ju lämna in den den 2 oktober igen för att få framrutan lagad, mycket spänd på vad de kommer ha sönder denna gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?