Tall, wide, dress pants

jag köpte dessa brallor i vitt i somras som blev en favorit snabbt – så nu var jag tvungen att klicka hem de i svart också. de skapar verkligen illusionen av långa ben, visst?

de är extra snygga till klackar och en kort topp, idag fick det bli med sneakers och en tisha:


finns Här för 399 kr.

Det här inlägget postades i /Fashion. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Rere skriver:

    Hej fina du! Jag tänker beställa dessa byxor (eftersom dom satt så snyggt på dig!) och undrar vilken storlek du har i dessa? Läser i kommentarsfältet på Nelly att dom är så himla långa så blir lite orolig haha. Jag är 169 cm och väger 60 kg :)

    • Jennifer Green skriver:

      Du och jag är nästan precis lika långa och väger lika mycket då! ;D Jag har 36 i de och brukar vara S. De är rätt långa men jag har sytt upp de för hand några cm när jag har sneakers, sen klippte jag av tråden när jag hade klackar en gång för det blev snyggare när de hängde ner. Så troligtvis kommer du tycka att de är för långa också, de funkade skitbra att sy upp för hand utan att de syns på tyget liksom! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?