Misconception

när man droppar lite missvisande kommentarer

jag: jag kan hjälpa till och fota dig sen

jag: så snygga till dig lite

kollega: snygga till mig?

kollega: är jag inte snygg redan?

Det här inlägget postades i /Conversations. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. LI skriver:

    Haha =) jag hade bara skrattat men förstått vad du menat med att jag fick en chans att kamma igenom håret, kolla sminket etc. Gör inte alla det inför att bli fotograferade?
    Igår skulle vi bli fotograferade enskilt på skolan, men det var bara liksom en ögonblicksbild för att vår lärare skulle kunna lära sig våra namn, inget annat. Och alla andra står och försöker se coola ut när bilden ska tas och när det blir min tur och i det ögonblick kameran hålls upp framför mig så ler jag jätteglatt. Och alla tycker det är skitroligt, men är det något jag har lärt mig om att en bild ska tas så om jag försöker se neutral ut så blir det bara skitkonstigt så då ler jag hellre, för hellre att jag ser lite galen ut men är glad än ser galen ut och ser ut som en psykopat liksom :D

    • Jennifer Green skriver:

      Men ellerhur ;) hahah, så kul! Jag håller med dig till 100, hade också nog dragit till med ett stort smile, man uppfattas ju ändå gärna som glad ;D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?