Beach essentials

mina fem måsten i strandväskan:

1. solkräm – livsviktigt! jag får ofta frågor om hur jag kan vara brun så länge och svaret är alltid solkräm, det roliga är att jag alltid har 3-4 olika med mig haha, men jag har fan respekt för solen.

2. en tidning. man vet aldrig när Timmie somnar, och jag varken sover på stranden eller kan sitta tyst i min ensamhet haha. nu på Mallis läste jag tre tidningar, men i Philly lyckades jag inte ens läsa ut en.

3. lipsyl med SPF 30. jag brände min läpp i Thailand och fick det sjukaste munsåret. numera visar jag mig inte ens i vårsol utan detta.

4. strandtennis! en frisbee, en boll eller en kortlek funkar också. prova att vara rastlös på en öde ö så förstår ni.

5. powerbank, särskilt om jag flyger runt med drönaren som fullkomligt äter mitt telefonbatteri. annars använder vi inte mobilerna så mycket på stranden, men när man minst annars det så är denna en räddare i nöden.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?