Alcudia in 9 snaps

vilken bra resa vi har haft! Alcudia var precis lika fint som jag minns det, och Timmie blir fan bara knäppare för varje år, haha. nu känner jag ändå att hösten är välkommen, men hoppas vinterhalvåret går fort så vi har vår snart. mvh tjejen som hatar att frysa.

senaste veckan från kameran:


hotellet vi ville bo kunde man inte boka fritt, man var tvungen att köpa charter med flyg och skitkassa flygtider. så efter lite googlande visade sig att vi sparade nästan 5000 på att ta resan från Stockholm – så struntade vi i flyget som ingick och köpte egna flygbiljetter med Norwegian istället. tips tips!


nöjd tjaj på stranden!


asså vet ni, vi har blivit GRYMMA på strandtennis. så pass grymma att vi till och med fick publik som kollade på oss, haha! jag dör. sen vet jag inte om de kollade för att vi var duktiga eller eftersom jag gick all in och gjorde ett träningspass av det. men roligt var det.


vi bodde på Sunwing som la mitt på stranden, typ tio min från hamnen. det var skitbra, vi köpte frukostpaketet (med Denna fina buffé) och testade nya restauranger varje dag. halva nöjet med semester om ni frågar mig.


efter en köttbit tyckte Timmie det passade sig med denna enmanskarusell, haha. jag stod bredvid och blev åksjuk bara av att titta.


asså hemmagjorda pommes – hur gott? denna burgaren med stekt lök och guacemole var också riktigt fin.


favvo och jag!


en liten strandhälsning från mig, haha.


fina havet. nu blir det nog inga mer semestrar förrän till våren, känns helt okej efter detta grymma året alltså!

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. M skriver:

  Ska dit om en vecka. Har inte varit där på flera år. Tips på bra restauranger? :)

  • Jennifer Green skriver:

   Åh så nice! några som jag minns namnet på som vi tyckte var bra är New Cacao i hamnen (där jag åt burgaren), Mango (thai), Mirablau (åt lunch här ofta, deras falafeltallrik var en favorit) och sen åt vi på några andra goda i hamnen som jag tyvärr inte lyckas googla fram namnet på.

   Överlag bra mat, och typ samma priser som hemma. Trevlig resa! :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?