My newborn

säg hej til min nya bebis!

efter att ha dränkt min förra dator i vatten så gick den inte att rädda, så till sist bestämde jag mig för att köpa en ny. nu väntar jag bara på ett kostnadsförslag på vad det kostar att rädda min hårddisk, de lyckades nämligen inte med det i butiken så jag har fått skicka den till ett labb i Norge. sådär kul, då jag har halva mitt liv på den utan backup. so much for refusing icloud!


det blev en macbook pro då jag kör rätt tunga program, och jag valde space gray. jag har haft silver i typ 10 år nu så jag testade något nytt. hoppas jag inte tröttnar, haha. nu ska jag posta min gamla till försäkringsbolaget så jag åtminstonde kan få en liten slant för den.


jag älskar att de blir tunnare och lättare för varje släpp. det enda jag saknar nu är alla uttag, så jävla störigt! var är USB-ingångarna och minneskorts-ingången, hallå?


titta tangentbordet jämfört med min förra – jag ÄLSKAR det, så nice att skriva på det. knapparna är större, tätare och lägre.

ja, nu känner jag mig lite hel igen. och ska försöka bättra på min karma lite så det inte kostar en förmögenhet att rädda mina gamla grejer, och att det överhuvudtaget ens går, dårå. det är framförallt bilder och filmer jag vill åt, och egentligen mest allt gammalt som är från när jag var yngre. fortsättning följer.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?