Obsessive Compulsive Disorder

det finns egentligen bara en sak jag är riktigt manisk med i hemmet – mitt smör. haha, jag vet inte varför jag är så besatt av att det ska vara fint men det kliar på riktigt i hela kroppen om någon kommer och gräver i smöret.

så här måste jag ha det, hela ytan ska vara platt och jag står liksom och försiktigt brer mina mackor för att inte stöka till det i smöret. min kille tycker jag är speciell men visst är ni fler där ute som är likadana? säg ja!

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Rebecca skriver:

  Min sambo är precis likadan vilket har resulterat i att jag får ett eget smörpaket 🙄🙄

 2. Kattis skriver:

  Ja! Rakt och fint. Skönt att jag har eget smörpaket numera, mardrömmen när man bodde hemma och levde med riktiga smörmarodörer.

  • Jennifer Green skriver:

   haha men ellerhur, hade samma bekymmer! ibland stod jag om kvällarna och städade i smöret för att få bort deras äckliga smulor. det värsta är ju när de drar av smör-resterna uppe vid kanten, fyfan!

 3. Kattis skriver:

  HAHAHAHAHHAH

 4. Carolin skriver:

  Ja! Det är superviktigt med fint smörpaket! :) Tur att min sambo tycker likadant! Det har gått så långt att när släkten kommer på middag så får dom ett eget nytt paket som dom kan kladda i. Annars kan det ta flera veckor att ”återställa” smöret ju 😂

 5. Frida B skriver:

  Har växt upp med en mormor som ALLTID tjatade om att det skulle va fint i smörpaketet ifall man får gäster ;)

 6. Jenny skriver:

  Hahah guuud jag hade varit din största mardröm. Har aldrig reflekterat över hur mitt smörpaket ser ut.. men skämes nästan lite när jag tog mig en titt precis. Kladdigt, smuligt, gropigt! 😳

 7. Li skriver:

  Haha, jag som trodde du skulle skriva något om vikten av att ha gott smör :D jag antar att jag är en smörmarodör, men det är min sambo också. Enda gången jag fått ha ett eget smörpaket är när han envisats med att ha en smörsort som inte är god, eller är det han som fått ett eget smörpaket ;)

  • Jennifer Green skriver:

   ja, det är ju faktiskt också viktigt. men inte lika viktigt som fint smör! hhaa. och skönt att ni är på samma smörnivå, nere på botten tillsammans ;)

 8. Anna skriver:

  Jag är exakt likadan!! Kan knappt använda smöret om de är hackigt och så. Då måste jag göra en ”insats” först och ”släta ut” problemen 😂

 9. Josefine skriver:

  Ja! Exakt så! Fint och platt och inga gropar eller smulor! Haha!

 10. Charlotte skriver:

  Ska använda detta inlägg som bevis på att jag inte är knäpp (iaf inte ensam om att vara det haha) för min sambo. Tack för du gång på gång bevisar att mina ”tics” inte är knäppa!

  Har redan lärt sambon att man måste blöta tandborsten TVÅ gånger, innan och efter tandkrämen men jobbar fortfarande på smör-ordningen…

  • Jennifer Green skriver:

   Hahah jag gillar det!! Och så kul att du minns tandborstinläggt, det är viktiga grejer vi diskuterar här. Ellerhur! 😂😂 ps lycka till med smör-jobbet, det tog Timmie något år att uppskatta och lära sig ;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?