Crisp white and metallic green

jag tycker grönt och vitt är så jäkla snyggt, och så fort jag ska ha vita byxor så råkar jag matcha med en ljusgrön topp, haha (som Här).

denna bodyn var i så jäkla fin nyans. för övrigt ett skitsmart plagg om man tänkt ha toppen i byxorna, den sitter på plats dagen lång.


dubbelklicka för pris

Det här inlägget postades i /Fashion. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Josefine skriver:

  har du hunnit testa steamern ett par gånger ännu? är du fortfarande lika nöjd? vill verkligen ha en steamer men hittar inga ordentliga recensioner om just den du har eller travel steamers överlag och vill ju ha den bästa om jag nu ska lägga ut så mycket pengar på det. Jag fastnade för desginen på din (lol), men hade ju varit trevligt om den faktiskt är bra också haha! :)

  • Jennifer Green skriver:

   jaa jag är så jäkla nöjd, och precis som du så var det designen jag fastnade för haha! jag har aldrig testat en steamer innan, men den är precis vad jag föreställde mig. vissa plagg behöver jag bara dra över en gång för att bli av med rynkorna, och lite tjockare får man göra några gånger. men det är så himla bekvämt. jag har bara steamat kanske 5 plagg och vattnet håller fortfarande, så den räcker ändå ett tag innan man behöver fylla på.
   är du sugen så använd koden iwriteaboutfashion för att få 30% rabatt – plötsligt så jäkla värt! ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?