Pale pink matte baby

mormor bad om en önskelista till min födelsedag, och jag önskade mig en handsteamer. jag har så jäkla många silkesplagg just nu och de är skitjobbiga att ta hand om, de ska handtvättas och de blir skrynkliga direkt. så jag har tänkt ett tag att jag borde skaffa mig en steamer.


och hallå – hur snygg är den på en skala? I LOVE! den fanns i vit och svart också men jag ville ha ljusrosa.


så fin när färgen är matt. den är från Steamery och finns Här.


och asså DRÖM att stryka med den. man bara hänger plagget på sin galge och drar steamern framför så blir det som nystrykt. och dessutom dödar ångan en del bakterier så man inte behöver tvätta plagget lika ofta. mycket nöjd!

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Maja skriver:

  Ååh! Jag funderar på att köpa en sådan. Har du testar om den även fungerar på skjortor i lite tjockare material?

  • Jennifer Green skriver:

   ska testa idag, återkommer! :)

   • Jennifer Green skriver:

    nu har jag testat på Timmies skjorta som är 55% bommull och 45% linne – det funkade skitbra! :) så jäkla bekvämt asså att inte hålla på med strykjärn och strykbräda! ps. är du sugen på att köpa så får du 30% rabatt med koden iwriteaboutfashion!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?