A celebration every time we link up

i lördags firade jag min födelsedag med disco här hemma, och hade skitkul! jag glömde helt bort att fota men har iaf några bilder på mat och pynt, så det får ni se.


i ena hörnan satte jag upp en liten bar, och det var så jäkla nice. Timmie och Danne var bartendrar och fixade goda drinkar hela kvällen. man betalade för sin drink med dancemoves.


jag satte små huvuden på sugrören och det var ett mycket bra sätt att hålla reda på sin drink, mer personliga sugrör åt folket alltså!


jag hängde lakan på alla fönster och dörrar för att det skulle bli mörkt, och lös upp med ledballonger.


till mat blev det minihamburgare med alla mina favorittillbehör. jag gjorde både med nötkött och oumph, och att toppa med blev det stekt lök, svampröra, tomatsalsa, guacemole, sallad, picklad lök, ost, picklad gurka, och 5 olika såser.


så SÖTA! de fick även agera lekledare när vi körde danslek, så skönt att få vara med och leka själv haha.


desserten serverade jag såhär bekvämt. det blev våffelstrut med glass och sås. Miches egna daimglass (se Här), jordgubbsglass, grädde och tre såser.


helt plötsligt var klockan 2 och vi stack ner till stan, mellanlandade på Kol och avslutade på Sirocco där vi dansade i några timmar till svinbra musik. denna bild var den enda jag tog, haha. här har ni mig, Linda och Natta.

så bra kväll, tack alla inblandade!

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?