Core for days

min magträning går verkligen i perioder, jag tränar det en del men kör samma övningar tills jag tröttnar typ, haha. jag försöker dock alltid blanda så man kommer åt alla småmuskler i magen.

denna hade jag glömt bort som jag gjorde i helgen. jag körde 31 reps, 1 min planka, 30 sek liggande cykel och upprepade 3 gånger.

Det här inlägget postades i /Animated, /Athleticism. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Angelica skriver:

  Haru ngn sida du kollar för resetips innan ni reser ngnstans eller hur brukar ni göra research? Jag ska till Thailand till vintern men vet inte riktigt vart jag ska starta. Vill maximera semestern o inte ”fastna” på samma ställe. 🤔

  • Jennifer Green skriver:

   google, haha! nej men i ärlighetens namn har ni bloggläsare varit sjukt stor hjälp, jag brukar alltid fråga om ni har några tips innan långresor och har fått så mycket bra. sen brukar jag söka på landet instagram och scrolla lite snabbt, och fastnar jag för en ö/ett hotell/en aktivitet/restaurang osv så sparar jag alltid det och skriver ner vart det är. och sen försöker vi få ihop en rutt.

   vi har haft rutten klar under alla resor nu, det är mitt bästa tips för att inte fastna liksom. sen har vi inte alltid förbokat hotell/flyg/båt osv utan ibland tagit det lite som de kommer. i Thailand tänkte vi exempelvis vara på Koh Lipe i 3 nätter och sen vidare, men det var så magiskt att vi tog 5 nätter där och sen mindre på stället efter. så det har varit lite blandat. nu hade Timmie också redan rest runt mycket och hade bra koll, han har kört landet runt innan men tyckte det var bättre nu när vi körde östsidan bara för det inte blev så mycket onödigt resande.

   har ni bestämt er för thailand så är det ändå lite försprång i din research att ”bara” bestämma er inom landet, jag älskade verkligen Koh Lipe, Koh Mook och Phi Phi! :D

 2. Sarah skriver:

  Åhhhh den där bränner så!

  Har kört V-ups massa det senaste, varierat med armhävning, tips!
  Så;

  1 V-up, en armhävning
  2 V-up, två armhävningar
  3 V-up, tre armhävningar

  Upp till tio och sedan detta set två gånger! Dödens jobbigt men kul med lite intervallfeeling.

  • Jennifer Green skriver:

   Tack för tips, ska testas! Älskar såna upplägg, tycker övningarna blir roligare och tiden typ går snabbare! :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?