On a hometown roll

av Timmie fick jag bland annat inlines i födelsedagspresent – hur bra idé? jag har åkt utomlands de senaste åren och tycker det är så jäkla nice, men inte köpt egna här hemma för jag tyckt det varit för dyrt. så jag blev skitglad när jag såg var det var, och tvingade ut Miche på en runda direkt.


här har ni oss! det roliga var att vi bestämde att vi skulle ses nedanför mig, och jag bor i en brant backe. efter att jag var nära döden en sväng så fick jag åka ner för backen och hålla längs husväggarna som en tönt, haha.


vi åkte längst strandpromenaden fram och tillbaka, älskar sommaren i Helsingborg!


titta så fint att rulla här intill sandstranden. det var nästan 30 grader ute så man blev helt genomsvettig, nästa gång blir det baddräkt och shorts!

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Lovisa skriver:

    Åh vad kul att hon också hade de! Funderat på att köpa men mindre kul att bara åka själv ju!

    • Jennifer Green skriver:

      Ja ellerhur! Vill inte åka ensam, men fick ju köra ensam ner för backen där vi skulle ses och det var inte kul haha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?