Stupidity

asså, minns ni att jag råkade kasta ett presentkort en gång, eller att jag slängde mina bilnycklar i ett sopkärl? igår gjorde jag något i samma stil.

efter att ha firat mig i stan så slängde jag allt presentpapper i en papperskorg. när jag kom hem och packade upp mina grejer insåg jag att ett kuvert med pengar saknades, och hade såklart kastat det i soptunnan. så jag fick fint gå ner igen, rota upp mitt skräp och lyckades till min glädje gräva upp detta:

mindre proud moment bara när jag stod där och grävde med armen. Timmie bara ”kul ändå att du fick rota bland sopor på din födelsedag”, visst, haha.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Jonna skriver:

    Hahahah klant 😂😂
    PS. Det saknas ett T i rubriken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?