Morning vibes

denna låt är standard just nu när jag ska starta en bra, jag får så jäkla skön vibe av den:

Det här inlägget postades i /Music. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. M skriver:

  Hej jenni :)
  Hur gör du och Timmi med er ekonomi? Har ni gemensamma konton, sparar ni ihop och delar ni lika på allt? Jag kommer att bli sambo i höst och vi har inte riktigt bestämt hur vi vill göra då jag tjänar 12.000 mer än honom..

  • Jennifer Green skriver:

   så mysigt att du ska bli sambo! ni får försöka hitta något som fungerar för er, det viktigaste är nog att ni pratar öppet om det.
   vi har inte gemensam ekonomi, men vi delar såklart på våra gemensamma utgifter som avgift för hemmet, bensin och mat. vi har ett gemensamt matkonto där vi sätter in lika mycket pengar, och det använder vi när vi handlar på Maxi eller så. när vi reser så lägger vi in lika mycket och har som resekassa och splittar på allt. och när vi köpte möbler delade vi lika, det har funkat skitbra och aldrig något vi ens pratat om :)

   så det skulle jag såfall rekommendera, så kan du göra vad fan du vill med pengarna som blir över: shoppa, spara, köpa aktier, sätta in till fonder osv. lycka till, puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?