Yes, I am a dreamer too

fan vilken sjukt jävla bra helg vi har haft på Tomorrowland – det firar vi med bildbomb! jag har aldrig varit på något liknande, jag har varit på Summerburst, Sensation White och lite DJ-spelningar – men detta var fan helt magiskt.


det var ett helt enormt område med 16 scener (klicka för större kart-bild) där flera DJ:s spelade hela dagen, årets tema var ”the story of planaxis” som var ett undervattenstema och genomgående på hela området och scenerna. av scenerna så spelade exempelvis mainstage mer house/radio och så fanns det vissa som spelade lite rnb-mixat, någon med hårdare techno osv så det fanns musik för alla öron. mycket Avicii vilket var så fint <3 de öppnade vid 12 och stängde 01 och vi ville såklart nyttja varenda minut där.

allt var så sjukt proffsigt och genomtänkt, det var så jävla mycket folk men ingen kaos alls. de var exempelvis enkelriktat vilket var skitsmidigt när så många människor skulle samsas om vägarna, och förutom alla feta scener så fanns det allt från tatuerare och frisör till pariserhjul.


så här såg armbanden ut. vi köpte ”Comfort day pass” som är deras vip. jag köpte egentligen mest det för att jag läste en recension där tjejen skrev att man fick fina toaletter och egen bar, haha. det skilde bara några hundringar när vi köpte det, och det var SÅ värt.


till och med vädret var perfekt! det var nästan 30 grader varmt (pooh) men molnigt hela dagen så solen inte brände sönder en.


man laddade sina armband som man betalade med, så jävla smidigt. de hade en egen valuta som hette pearls så en vodkadrink kostade ca 4 pearls, typ 60 kr.


så taggad tjej!! jag safe:ade med min outfit och tog bekvämt; shorts, linne, sneakers och en tunn jeansskjorta runt midjan ifall det skulle bli kallt på natten.


favvokillen som fan är bästa festsällskapet! på Comfort fick man egna lounger, och det var skitfett att kolla lite därifrån, särskilt när det blev mörkare och scenerna verkligen blixtrade av effekter. sen sprang vi ner framför scenen och dansade på golven.


såhär nöjd var jag över gratis jordgubbar. de bjöd oss på massa saker hela tiden, vi hade ingen aning om det innan men mycket nice att bli bortskämd. vi fick fruktfat, chips, muffins, miniglassar, mozarellasticks, kakor och choklad. där var till o med så man kunde sitta i jacuzzi och kolla spelningarna. toaletterna var skitfina, och var man svettig sprayade de ner en med deo haha!


lite av mainstage, så maxade scener alltså.


jag dog av skratt när jag kollade ikapp livesändningen igår, haha. minns att de filmade oss flera gånger och här har ni mig skuttandes.


vi försökte be folk fota oss men det blev inte bättre än så här, så jag ser ut som en bitch men är egentligen mycket glad och kul.


till och med maten var skitbra! det fanns flera stora mattorg med allt möjligt, och det var knappt några köer trots att det var så många människor. vi käkade pasta bolognese, pommes, pizza, belgiska våfflor och sånt gott.


här har vi drinkpaus i skuggan. när vi var där spelade bland annat Hardwell, Vini Vici, Steve Aioki, Tiësto, Axwell Ingrosso, Alan Walker, Netsky, French Montana och Afrojack. och typ 90 andra artister.


jag trodde 13 timmar skulle kännas länge men tiden gick så jäkla fort.


asså Hardwell – WOW så grym!!


plötsligt var det mörkt och jag satt på Timmies axlar, bästa utsikten någonsin.


asså kolla runt, så svårt att ta in hur mycket folk det var och trots att vi stod där nere vid scenen så var det liksom inte så trångt.

åh vad jag längtar efter nästa år, hoppas vi får biljetter igen!! då vill jag köpa weekend-pass och hoppas att vi kan se Armin van Buuren, Guetta och Dimitri Vegas bland annat.

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Natalie skriver:

  Shit vilken häftig resa!! Ska verkligen försöka ta mig dit någon gång 😃

 2. Elin skriver:

  Omg har försökt få biljetter två år i rad utan framgång 😞
  Köpte ni boendepaket eller fritt pass?

  • Jennifer Green skriver:

   Åh trist, hoppas du får tag i de nästa gång! <3
   Nej jag köpte bara biljetterna dit, sen när det närmade sig så bokade vi flyg och hotell separat. Kändes som vi sparade in på det då men inte helt hundra haha.

 3. F skriver:

  Lagom avis :,) Bodde ni i närheten, om inte hur tog ni er till/från området? :)

  • Jennifer Green skriver:

   Nej vi bodde i Bryssel city, bokade hotell drygt en vecka innan så allt närmre var slutsålt. Vi tog taxi dit för 100 euro, och när vi skulle hem så gick det shuttlebussar som kostade 20 euro om jag inte minns fel och tog typ 30 min. Det var riktigt smidigt faktiskt! :) Det fanns taxi, tåg osv hem också men det var ingen kö till bussen så vi gled med strömmen bara ;D

 4. Angie skriver:

  Ni verkar ha haft en rolig helg 😁 Ville bara titta in och säga att jag tkr om när bilderna rör sig som i HP 😁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?