Ripped denim

idag har jag raidat min garderob i jakt på att hitta något jag kan ha på festival, men det går sådär. en del av mig vill ha klänning, en annan vill ha kjol och en tredje vill gå så här med jeansshorts och ett linne. det ska tydligen också bli 30 grader varmt så man vill ju gärna inte dö av värmeslag.


dubbelklicka för pris

Det här inlägget postades i /Fashion. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Cornelia skriver:

  Jag var på Sziget förra året (9 dagar) och bodde i tält. Vi hade mellan 37 och 41 grader varje dag och jag levde i mjuka ”fladdriga” shorts, sportbh eller bikiniöverdel, keps (för att inte bränna hårbotten), flipflops, klänningar osv. Ta med tunna kläder liksom! Så fett att ni ska till Tomorrowland, alltid velat åka men aldrig haft råd ❤️

  • Jennifer Green skriver:

   åh vad kul! tack för tipset, har fortfarande inte bestämt mig men ska välja något luftigt då. tänker också att jag kan ha bikiniöverdel under om jag har kjol/shorts och ta av toppen på dagen om det blir för svettigt. är så taggad asså, aldrig varit på något så stort!

   • Cornelia skriver:

    Ja men precis, så körde jag med! Jag hade inte ens med vanlig bh (har alltid det annars pga stora boobs) för i den värmen går det liksom inte. Bikini all the way. Hoppas ni får det asfett ✨

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?