(Everybody’s looking for that something)

alltså, vilken lördag jag hade! min kompis Mathilda gifte sig och det var en av de bästa dagarna på länge. allt var så perfekt, och vi hade så jäkla roligt på deras bröllop.


Matti och Linus <3


kolla så fina de var, Matti såg ut som en DRÖM och brudtärnorna var så sjukt vackra i svinsnygga klänningar.


efter kyrkan blev det en heldag med mingel, middag, fina tal, hemliga uppdrag och en jäkla massa dans. de var så himla fint men svårt att fånga på bild, kolla ljusslingorna i taket. hur mysigt? jag hamnade dessutom vid ett roligt bord med flera jag kände.


maten var helt magisk! jag glömde fota varmrätten som var oxfilé, förrätten var hummersoppa som serverades såhär fint.


jag, Anna och Emelie försökte ta en bild ihop men de slutade bara såhär hela tiden haha. alltid så roligt med dessa donnor!


fina tjajorna och jag.


och så kom äntligen bruden tillbaka och joinade oss. kan inte fatta att mina vänner börjar gifta sig, jag blir verkligen aldrig rörd men jag var fan nära till tårar både i kyrkan och när hennes systrar höll tal. så fint att jag dör.


detta hade jag på mig! min klänning är öppen i ryggen (se Denna bild) och jag har aldrig fått så många komplimanger för min röv som i lördags haha! dock var det bara Emelie men hon sa det typ 5 gånger.


efter middag och tårta så dansade vi till de stängde stället, här är Emelie och jag.

kan man få repris på denna dag tack?? så jävla bra var det.

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. NINA skriver:

  Satan va snygg(a) du(ni, alla) är!!

 2. Isabelle skriver:

  Men din snygga jävel!!
  Kan jag få ditt hår, din kropp & jaa bah hela din personlighet?
  Näe, okej ska inte ta det ifrån dig – bara lite inspo <3

  • Jennifer Green skriver:

   Men hallåååå?!? ❤️ tack för finaste kommentaren men stackars dina nära om du vill ha min personlighet, den är lite mycket ibland ;)

  • Isabelle skriver:

   Haha <3
   Förresten! Undrar lite över dina och T’s framtidsplaner. Ser ni er själva i ett hus? Hoppas ni på barn någon gång?

   Känns som att alla mina kompisar börjar gå åt det hållet, men är inte så självklart att man alltid vill det själv ju :))

   • Jennifer Green skriver:

    Känns också som många av våra vänner börjar skaffa barn och hus, får stress! ;D

    Ja vi vill båda ha barn och bo i hus i framtiden, men det är väldigt många år kvar faktiskt. Vi är alldeles för ego just nu för att bli mer seriösa än vad vi är, så allt sånt får vänta. Just nu tycker jag det är livet att kunna göra vad vi vill, när vi vill, och bo mitt i stan liksom! :)

 3. Jaqline skriver:

  Nej vad fantastiskt fint bröllop :,)
  Vart är din fina klänning köpt? :)

  • Jennifer Green skriver:

   Verkligen, allt var så fint! Den är från One Teaspoon, den var slut på alla svenska sidor så jag beställde den från deras hemsida! :)

 4. nadira skriver:

  vilket märke e dina skor?

  • Jennifer Green skriver:

   De är från K Cobler, har för mig att jag har köpt de på Scorett. De är sjukt sköna dessutom! :)

 5. Sandra skriver:

  Vilken bomb du är och såååå snygg klänning 😍😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?