Blah blah blah

lördagspeppar med denna sköna:

nu väntar ett konditionspass så man vaknar till ordentligt idag.

Det här inlägget postades i /Music. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Andrea skriver:

  Hej Jenni :) Du funderar inte på att sälja din Givenchy? Om så, så har du en köpare här som är lite för snål för ord pris 🙋🏽‍♀️

  • Jennifer Green skriver:

   heej! åh tyvärr, jag älskar den för mycket haha. men faktiskt, när jag hade bestämt mig för att köpa så tänkte jag också först köpa en begagnad som jag hittade för 10.000, men Timmie lyckades övertala mig och sa att jag skulle ångra för mig ”bara” 6000 till så hade jag en ny. och jag är så glad för det idag.
   det är bra andrahandsvärde på de om de är i fint skick, men jag tycker det är SÅ värt att vänta och spara lite längre för att köpa en ny istället. kanske kan du googla fram nån liten rabattkod som hjälper på köpet? jag köpte min på Luisaviaroma och minns att de i sommras hade 10% för nya kunder – vid såna tillfällen får man slå till liksom ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?