Excuse my ignorance

sjukt stor skillnad, tydligen

jag: han där borta heter också Timmie

timmie: med y eller ie?

jag: med y

timmie: ja

timmie: då heter vi inte samma ju

Det här inlägget postades i /Conversations. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Louise skriver:

  Heter han Timmie eller är det ett smeknamn för ngt? Är han också född 91? Så nyfiken på att veta mer om honom :))

  • Jennifer Green skriver:

   Kul att en frågade det senast idag på lunchen haha! Nej Timmie är hans namn så inget smeknamn :) Han är 89:a, jag ska göra ett litet inlägg bara för det med lite fun facts 😍

 2. Ellen skriver:

  Lite random frågor som inte alls tillhör bilden, men sen du och Timmie var i Filippinerna så har jag och min sambo varit fett sugna på att dra ditt.
  Vi tänkte dra ditt vid jul/nyår, och försöker börja planera ihop lite.
  Läste igenom igår ditt inlägg hur ni la upp resan men tänkte höra om ni bokade inrikesflyg hemifrån, i så fall från vilken hemsida?
  Såg ni bokade med Singapore Airlines, gjorde ni det direkt på deras hemsida?
  Alla flygbiljetter jag hittar nu med normala väntetider och inte 10h per stop ligger priserna på mellan 10 000–12 000 men på alla reseforum jag hittat är där ingen som betalt så mycket, kan kanske bara vara en dum tid att boka nu, ha lite is i magen ett tag kanske.
  Bokade ni alla boende hemma eller ni gjorde det på plats? Även med alla aktiviteter, bokade ni det på plats?
  Kändes 3 veckor som lagom tid?

  Er resa såg verkligen amazing ut och är så taggad på att komma iväg till vintern!

  För övrigt så kan man få slänga in en go torsdagspepp på hur jäkla snygg du är!

  • Jennifer Green skriver:

   så roligt, alltså det var på riktigt vår bästa resa någonsin! jag listar mina svar så de inte blir rörigt, här kommer världens längsta kommentar:

   – vi bokade alla inrikesflyg i förväg då vi hade hela rutten klar sen innan, de vi reste med bokade på plats och de funka lika bra. samma priser i princip. vi flög med airjuan, cebu pacific och philippine airlines, har för mig att vi bokade på respektive hemsida. när vi flög mellan Bohol och Siargao så var det billigare att först köpa ett flyg Bohol-Cebu och sen ett flyg Cebu-Siargao. så när ni tittar och de ska vara flera stopp, testa att söka därifrån ni är till där de ska mellanlanda, och sen därifrån och vidare. så sparade vi både tid och pengar. som längst tog en flygresa 5 timmar då vi mellanlandade i 2,5, den resan kostade första flyget 400 kr och andra 700 kr, två olika bolag då. men OBS. kolla så flygbolaget tar ert bagage, vissa småflyg tillåter tydligen bara handbagage men vi klarade oss! och märker ni att en sträcka är skitdyr eller tar tid, testa att ändra rutten. det går ju även färjor som tar en jäkla tid men som är helt sjukt billiga.

   – biljetterna Köpenhamn-Cebu betalade vi 7000 för, vi hittade för 5000 om vi hade landat i Manila men vi ville helst undvika det då vi ändå ville flyga ner direkt. jag minns att jag köpte de via Momondo och orderbekräftelsen i mailet är från ”AOBtravel.se”. vi mellanlandade ju i Singapore i någon timme bara och de var så himla smidigt. vi har flygit t/r till Mexico och Thailand för 5000, så vi betalade lite mer denna gång. vi köpte flygbiljetterna den 8 jan och reste 1 mars :)

   – vi bokade faktiskt bara 7 hotellnätter i förväg och resten på plats. de första 1-2 nätterna vill jag alltid ha klara i förväg, och sen på Siargao läste jag att de bästa hotellen tog slut fort så då förbokade vi. resten bokade vi antingen på plats (vi åkte runt i taxi i området vi ville bo, killarna hoppade av o kollade priser + rum, va de inte bra körde vi vidare) eller att vi bokade natten innan (ex dagen innan vi flög till Boracay så bokade vi på hotels).

   – 3 veckor var absolut lagom och vi hann med mycket. men hade nog önskat en vecka till så vi hade hunnit med El Nido och västsidan också. det finns över 7000 öar så en jävla massa att se haha!

   – jag googlade runt rätt mycket innan och vi hade en rätt klar bild av vad som fanns att göra på varje ställe, vi förbokade inga aktiviteter men jag har alltid en lista om varje stopp med vad som finns att göra (nörd jag vet haha) och vi gjorde i princip allt som jag hade hittat, ibland fanns de annat att göra också väl på plats! :)

   ni kommer ha det helt magiskt och filippinare är verkligen de vänligaste folket jag träffat, så får ni något problem gör de typ allt för att hjälpa. så ha alltid lite dricks nära till hands för de är så fina!
   TACK goding, puss!

   • Ellen skriver:

    Amen tusen tusen tack för världens längsta kommentar!
    En lite klarare bild, ska men kolla rundor lite på reseguiden men detta var verkligen ett toppen svar :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?